دانستنی های سلامت دهان و دندان (بخش پنجم)

دانستنی های سلامت دهان و دندان (بخش پنجم)
لثه و بیماری های آن

 لثه سالم:

+رنگ صورتی.                                      

+قوام سفت و محکم.

+تبعیت شکل لثه از شکل و طرز قرار گرفتن دندان ها.

+تیز بودن لبه های لثه.

+پر شدن کامل فضای بین دندانی توسط لثه.

 

با عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ، بافت نگهدارنده ی دندان (استخوان فک و لثه) دچار بیماری  میشوند.

در ابتدا لثه پرخون ، قرمز و متورم می گردد که در این حالت به هنگام گاز زدن مواد غذایی سفت مثل سیب و یا مسواک زدن ، لثه مستعد خونریزی می شود.


بیماریهای لثه

 

بیماری لثه معمولا با درد همراه نیست و روندی کند دارد بنابر این بیمار دیرتر متوجه مشکل لثه خود می شود همین مسئله سبب پیشرفت بیماری و تحلیل لثه و استخوان فک می گردد.

با گذشت زمان به تدریج دندان لق شده و حتی خود به خود می افتد یا اینکه باید کشیده شود.

به عبارت دیگر بافت های نگهدارنده اطراف دندان دچار بیماری شده و در نهایت منجر به کشیدن دندان میشود.



مینا حسینی  مینا حسینی _ بهداشتکار دهان و دندان 

۱ اَمرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷