بادام زمینی، یک مولتی ویتامین خوشمزه

بادام زمینی، یک مولتی ویتامین خوشمزه
بادام زمینی همچنین منبع غنی از چربی‌های تک زنجیره‌ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش میزان کلسترول بد خون مفید است.
بادام زمینی منبع غنی از ویتامین ای، فولیت نیاسین، منگنز و پروتئین است که برای عملکرد مناسب اعضا و دستگاه‌های مختلف بدن مفید هستند. نوعی «آنتی اکسیدان فنولیک» موسوم به «رسوراترول» که معمولا در انگورها یافت می‌شود در بادام زمینی هم وجود دارد و به کاهش خطر بروز بیماری های قلبی کمک می‌کند. 

بادام زمینی همچنین منبع غنی از چربی‌های تک زنجیره‌ای اشباع نشده موسوم به چربی مفید است و به همین دلیل برای کاهش میزان کلسترول بد خون مفید است. بادام زمینی بعلاوه حاوی فیبر بوده که در بهبود عملکرد روده‌ها موثر است. بنابراین مصرف مداوم بادام زمینی در کاهش خطر بروز سرطان روده تاثیر دارد.
مصرف بادام زمینی به میزان ۱۵ درصد کل انرژی مورد نیاز روزانه ، میزان کلسترول تام ، کلسترول زیانبار یا ال.دی.ال و تری گلیسرید خون را کاهش می دهد.

در عین حال کلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی در تقویت استخوانها و دندانها نقش دارد که در درازمدت مانع از پوکی استخوان می‌شود. اما اگر به این خوردنی خوشمزه حساسیت دارید، واقعا از خوردن آن خودداری کنید.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۴:۴۰