کاهش خطر ابتلا به دیابت با مصرف منظم توت آبی، سیب و گلابی

کاهش خطر ابتلا به دیابت با مصرف منظم توت آبی، سیب و گلابی
یافته‌های پژوهش‌ها در آمریکا نشان می‌دهد: مصرف منظم سیب، توت آبی و گلابی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو نقش دارد.

این دسته از میوه‌ها حاوی فلاونید هستند که یک ترکیب طبیعی بوده و در برخی میوه‌ها، حبوبات و سبزی‌ها وجود دارند و در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان نقش خود را به اثبات رسانده‌اند.

"آن پان" از دانشکده سلامت عمومی هاروارد که به پژوهش در این خصوص پرداخته است گفت: افرادی که این دسته از میوه‌ها را منظم مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به دیابت نوع دو را در خود کاهش می‌دهند.

هم اکنون حدود 26 میلیون آمریکایی به دیابت نوع دو مبتلا هستند. این بیماری به خاطر ناتوانی بدن برای تولید و یا استفاده بیشتر انسولین بوجود می‌آید.

نتایج این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

 ایسنا

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۶:۳۶